Un proiect pentru Sucevița

La sfârșitul săptămânii trecute, Fundația Culturală Artex a susținut o conferință de presă la Muzeul Èšăranului Român pentru prezentarea proiectului “Mănăstirea Sucevița – Perla Bucovinei”

Proiectul ăsta se întinde pe 8 luni (a început în ianuarie și se va termina în septembrie) și are ca scop promovarea identității culturale pentru a spori gradul de atractivitate turistică al Mănăstirii Sucevița. Și este gândit atât în folosul turiștilor, cât și în folosul Mănăstirii, al comunității locale și al agențiilor de turism

De-a lungul celor 8 luni, Fundația va informa publicul prin flyere și prin comunicate de presă, va realiza un portal de informații, va realiza materiale de promovare și promoționale, va edita un album foto. Mai mult, va produce și-un documentar. Campania va fi promovată la radio, la tv și outdoor.

Însă punctul de maxim interes al proiectului va fi un eveniment cultural de câteva zile, organizat la Sucevița, care va aduce la un loc ansambluri artistice, meșteșugari populari locali, gospodine din zonă cu mâncăruri specifice.

Frumos, mi-ar plăcea să pot ajunge. Sucevița e într-un colț de rai și e una dintre zonele mele preferate din România.

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. DePop   •  

    Flyere….bani pe fereastra, pentru acest gen de promovare ori se face un catalog, ori fara tiparituri de 2 bani…

    • Andrei Crivat   •     Author

      nu-s deloc bani pe fereastra, se fac flyere de informare. am zis ca se face un album foto, doar ca n-ai citit atent. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu