Partidul te vrea tuns, roacăre!

Ieri si azi e un megafestival rock pe Aeroportul din Cluj. Festivalul Maximum Rock

Intrucat astazi canta W.A.S.P., multa lume a venit sa-i vada. Si din alte orase, dar mai ales din alte tari. Astfel incat astazi, mergand prin oras, am vazut o multime de grupuri de rockeri, care de care mai pestrite. Orasul s-a umplut de rockeri, ceea ce e foarte bine.

Sa nu fiu gresit inteles – n-am nimic impotriva lor, absolut nimic. Sunt bineveniti, din punctul meu de vedere, si e de dorit sa revina cat mai des. Mai mult, ma bucur ca incet-incet, Clujul gazduieste din ce in mai multe evenimente muzicale de marca, ce atrag o multime de fani: concertul Crematory de ieri, concertul W.A.S.P de astazi, concertul Mike Stern din 4 noiembrie.

Dar cand vedeam astazi, in mijlocul grupurilor, cate unul mai pestrit, cu barba lunga si par lung si sute de cercei in cele mai neasteptate locuri de pe fata, nu ma puteam abtine sa nu zambesc si sa-mi spun in sinea mea, uitandu-ma la el: Partidul te vrea tuns, roacăre! 🙂

Pentru ca-mi place foarte mult reclama asta:

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Pingback: Jurnal de noapte » “Partidul te vrea tuns, roacăre” - online

  2. Wolfdance   •  

    Partidul poate ca ne vrea tunsi… dar partidul a murit inaintea noastra. Intre a vrea si a putea e o diferenta mare :>

    Sa stii ca ar trebui sa fie mai des evenimente de genul asta, dar cine sa le organizeze, ca aici nu e decat Nelu Brandusan cu al lui Maximum Rock care cand iese, cand nu. Ce bine a fost la Sibiu la concertul cu Amorphis, atmosfera faina, orasul fain, multa pleata si in general… lumea roackerilor e civilizata (dovada: nici un incident la toate concertele la care am fost de 3 ani pana acum – si au fost destule; poate si pretul nu tocmai mic al biletelor a dus la lipsa anumitor punk-eri amatori de…). Ce-i drept mai usor umpli centrul vechi al Sibiul de roackeri, decat centrul Clujului. Da’ tot e bine ca ne vedem din multime.

    Noroc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu