Ana Moura. Și un mic concurs.

Când am ascultat prima oară un album Ana Moura, prin 2008, mă gândeam că trebuie musai să ajung în Portugalia cândva, s-o ascult live. Pe ea și alte cântărețe de Fado, să le ascult acolo, în mediul lor. Fado e o muzică aparte pentru mine, îmi trezește niște stări de spirit de care am nevoie, uneori.

Ana Moura e o voce puternică a Fadoului – cea mai tânără cântăreață de Fado laureată a Premiului Edison. În 2007 a cântat cu Rolling Stones.

În Portugalia (încă!) n-am ajuns. Dar Ana Moura vine acum în România, într-un turneu prezentat de Amprenta Advertising. O puteți vedea pe 3 octombrie la Sala Palatului, în București; pe 5 octombrie la Timișoara, la Teatrul Național; și pe 7 octombrie la Cluj-Napoca, la Operă.

Și am o invitație de dat – pentru concertul de la Cluj, desigur. Pe care o voi da în urma unui mic concurs, care începe astăzi și se termină miercuri, 25 septembrie. Dacă vreți invitația, lăsați-mi un comentariu la acest articol cu o piesă a Anei Moura (alta decât cea pe care am postat-o mai sus). Iar eu miercuri, pe 25, voi trage la sorți un câștigător care va primi o invitație de două locuri.

În rest, pentru oricare dintre cele 3 concerte puteți cumpăra bilete online prin Eventim sau din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești

Andrei Crivăț

17 Comments

 1. licurici   •  

  comentariul e: probabil sunt prima dintre prietenii tăi de pe FB care a anunÅ£at concertul Anei Moura la Cluj. mai exact, în 10 iunie (a se vedea FB), iar piesa cu care anunÅ£am era asta:

  http://www.youtube.com/watch?v=ke6Ss4g3Pt4

  ps. nah, că nu m-am străduit atât pt niciun concurs 😀

 2. RAIDER   •  

  http://www.youtube.com/watch?v=dLdguO8ebsI

  (A MINHA ESTRELA)

  Fado si stele:)

  Oamenilor, sunt omul in piele neagra care vede stelele mai des decat va imaginati. Cu voia voastra, in piesa de mai sus, poti sa-ti auzi steaua. Ok, mai e si imaginea de “stea a fado-ului portughez” pe o stiti toti, in imaginea Anei Moura.. Probabil d`aia va doriti asa mult invitatia.
  Ma bag si eu in concurs, cu stelele de pe firmamentul lui Crivat, avand in vedere ca personal, as vedea stelele, as auzi o stea…si toate astea, LANGA una.

 3. Andrei Crivat   •     Author

  guys, vă mulțumesc pentru frumoasele comentarii, da’ înțelegeți că trag la sorți câștigătorul, așa-i ? 😀

 4. RAIDER   •  

  ah Crivat, cum mi-ai stins tu steaua 😛

 5. licurici   •  

  evident ca intelegem. doar ca ai scris “lasati-mi un comentariu cu o piesa” si ne-ai dat apa la moara. da’ daca vroiai chiar numa’ link, trebuia sa zici “lasati-mi la comment un link cu o piesa” si te scuteam de vorbe 😀

 6. Andrei Crivat   •     Author

  Laura, dar mie îmi plac comentariile voastre, voiam doar să fiu precis ca un ceas elvețian 🙂

 7. Julie Elvira   •  

  As fi norocoasa sa vin sa castig invitatia 🙂 vreau sa vizitez Clujul de ani de zile

 8. Pingback: Ana Moura - tragerea la sorți | Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu