Managerii de presa arestati – intermezzo

Astazi dupa-amiaza s-a judecat o cerere de eliberare conditionata, cu control judiciar. Toti cei cinci arestati – Liviu Man, Dorel Vidican, Anca Cocut, Ioan Otel, Aurel Muresan – au cerut aceasta eliberare conditionata. In plus, avocatul lui Muresan a invocat si motive medicale.

Solutia se da la orele 21.00, o sa va tin la curent in masura in care aflu (acum e 19.39)

UPDATE Nu au fost acceptate cererile de eliberare conditionata, nici una. O lamurire, zic eu, necesara: am aceste informatii de la Mihai Petean, redactorul sef al Gazetei de Cluj, ziar din trust.

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. Cezar   •  

  Referitor la cererile de eliberare conditionata, Mediafax a dat ieri o stire in care se arata ca unul dintre inculpati, Liviu Man, NU a cerut judecarea in stare de libertate si ca nici nu si-a motivat refuzul de a depune aceasta cerere…
  ?!?

 2. Andrei Crivat   •  

  Petean zicea ca toti 5 au facut cererea asta. Oricum, Liviu Man ceruse judecarea in libertate acum doua saptamani. O sa mai verific azi

 3. io   •  

  Adevarul e ca Liviu Man a CERUT judecarea in stare de libertate dar NU A SUSTINUT-O in fata procurorului. Adica si-a retras-o. Juridic vorbind, cererea de judecare in stare de libertate post arestare preventiva, presupune recunoasterea culpei si a corectitudinii arestarii preventive. Adica recunosti ca esti guilty, ca arestarea ta a fost ok, dar ceri sa fi judecat in stare de libertate. SINGURUL CARE S-A PRINS DE ASTA SI A AVUT TUPEU SA SPUNA NU A FOST MAN. Acum a drept ca pe tema asta se pot scrie pagini intregi, DAR, nici Andrei nici Mihai nu au gresit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu