Cum luptăm împotriva crizei

Pe larg la Marius Ciocan.

Doar un mass mai deștept decât marea masă a mass-urilor

“Cumparati “Made in Romania� tot ce se poate, de la faina pana la chestii de uz casnic. Nu ma refer ca trebuie sa cumparam Logan, daca vrem si avem bani de Mercedes, dar producatorii nostri au dificultati sa exporte acum. Cu cat mai multi vor cumpara produse romanesti, macar pana trece criza, cu atat mai mult vor avea de lucru romanii din putinele fabrici care mai produc ceva in Romania si vom trece mai usor peste criza. Cumparand un produs romanesc se platesc impozite, salarii, chirii, dobanzi. Nu poti sa le cumperi pe toate din afara, dar atunci cand poti alege … Cea mai usoara metoda de identificare a unui produs romanesc sunt in general primele 3 cifre din codul de bara. Acestea sunt fie 594 fie 642 (exceptie fac bauturile)“

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. mihai   •  

  ha ha ha asta chiar e buna! de tinut minte :))

 2. Pingback: Criza ÅŸi România încearcă …. « Blog. Åži doar atât

 3. Roman   •  

  Felicitari pentru popularizarea acestui indemn.
  Dincolo de patriotism, e o logica economica extrem de coerenta in spatele indemnului de a incerca, fiecare dintre noi, sa ne ajutam singuri, cumparand produse MADE IN ROMANIA.

  In plus, ar trebui incurajate nu doar produsele romanesti, ci si serviciile ori chiar bancile.

  Iar povestea cu “eu cumpar doar din import, ca am fitze de cosmopolit� e cum nu se poate mai stupida. Pe logica asta s-ar putea ca la un moment dat sa nu-ti mai permiti sa cumperi…nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu