Critical Mass – 22 septembrie 2007, Cluj-Napoca

O iniţiativă foarte bine venită, pe care o susţin. Şi în care o să mă şi implic. Dar numai după căsătorie, dragă. (amr 14).

Pe scurt, Critical Mass este un mod de a sărbători ciclismul. Aşa că îi aşteptăm pe toţi cei care merg cu bicicleta şi cărora le-ar plăcea să existe piste pentru biciclişti, locuri pe unde pot merge fără să-i lovească maşinile, locuri unde îşi pot lăsa bicicletele şi tot aşa. Pentru că evenimentul Critical Mass – Cluj-Napoca va fi începutul unei campanii sociale în favoarea mersului pe bicicletă.

Andrei Crivăț

6 Comments

 1. Gez   •  

  Deocamdata suntem doi, sper ca si sotia ta va participa, i-am scris lui Groparu ca am auzit ca are si el tzoagla, si incet, incet sper sa ne adunam cat mai multi.

 2. Pingback: Blog de mediocru » Biciclisti din toate tarile, uniti-va!

 3. Sergiu Biriş   •  

  Păcat că tu în 22 septembrie eşti la o anumită nuntă înafara Clujului 😛

 4. Andrei Crivat   •  

  Sergiu, nu-i pacat deloc. Dimpotriva, io ma bucur. Ma raliez io cumva si la Critical Mass, si la evenimentul international provocat de “anumita” ta nunta. O sa fiu si colo, dar si dincolo. Si daca nu pot fi, macar sprijin. si tot e ceva. apropo, se baga trilulilu partener media la campania sociala pe care o demaram pe 22 ? a ? a ?

 5. Pingback: Placerea nu se refuza » Critical Mass in Cluj-Napoca 2

 6. Pingback: Kilometrul verde - andreicrivat.ro blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu