Cluj: mergeți la The Dungeon!

Cu mâna pe inimă vă spun, nu ratați o vizită la The Dungeon dacă sunteți din Cluj sau doar în trecere. Este una dintre cele mai faine experiențe pe care le-am trăit vreodată.

The Dungeon e un joc de tip room escape. Un joc care se întâmplă în realitate – o echipă (minim 2, maxim 4 oameni) este încuiată într-o cameră cu tot felul de indicii, secrete, cifruri și coduri. Și are la dispoziție 60 de minute să găsească toate elementele necesare ieșirii.

Și cred că toată lumea spune cum am spus noi – e o cameră mică, cât de greu o fi ? Ei bine, e greu. După primele minute, uiți că ești într-un joc și începi să iei lucrurile foarte în serios. Începi să cauți indiciile și codurile cu din ce în ce mai multă nerăbdare, pe măsură ce trece timpul. Noi, de exemplu, am stabilit că cea mai bună strategie e să ne organizăm foarte bine. Și așa am făcut – și ne-a ținut organizarea asta poate chiar și cinci minute, pentru că fiecăruia îi venea o altă idee, fiecare găsea alte legături, avea altă viziune, fiecare era frenetic.

E cumva de nedescris senzația pe care o ai când găsești un indiciu și îți dai seama că ești cu un pas mai aproape de soluție. Pe cuvânt că, după primele 15 minute petrecute în încăperea aia, nimeni nu mai are mai mult de 14 ani. Te prinde jocul ăla cu totul.

The Dungeon Cluj

Și spun cu convingere că e una dintre cele mai faine chestii pe care le poți face în Cluj-Napoca. Are foarte mult succes printre străini, e pe locul 1 între atracțiile din Cluj-Napoca pe TripAdvisor – mă gândesc că anul viitor, cu Capitala Culturală de Tineret, o să fie coadă la ușa lor.

Și toate astea sunt gândite, făcute și puse în practică de Ancuța, o puștoaică de 24 de ani, o mână de om care a avut o viziune și-o pasiune și nu s-a lăsat până nu i-a ieșit.

The Dungeon Cluj

foto by TVdece

E păcat să ratați jocul și dacă sunteți în vizită la Cluj – nu vă ia decât o oră, dar o să țineți mereu minte ce fain a fost. Dar dacă sunteți din Cluj, cu atât mai mult, vă recomand călduros să încercați.

Și faceți o rezervare înainte, că-i deja destul de plin. Aici puteți vedea tarife, metode de rezervare și alte detalii.

Fain loc. De poveste. Abia aștept următoarele variante!

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu