Cluj: Alegeri la Senatul UBB

Când toată țara asta a încheiat cu alegerile electorale pe anul ăsta, noi mai avem un tur de scrutin de trecut. Și încă unul foate important.

Alex Dima, care în timpul lui liber e fotograful nostru de la Prin Transilvania, candidează pentru un post în Senatul Universității Babeș-Bolyai. Alex e student la drept, în anul III. Pe Alex îl recomand din toată inima. E muncitor, sufletist și un om foarte serios. În toți anii de când îl știu, n-a fost nici măcar o ocazie în care să nu se țină de cuvânt, să nu facă ce-a promis să facă. E un om pe care eu, cel puțin, mă bazez cu toată încrederea.

Scopul lui Alex, în cursa pentru un loc în Senatul UBB, este să dezvolte o comunicare cât mai bună cu mediul studențesc și să susțină activ ideile care ar putea duce la rezolvarea acestora.

Câteva chestii din programul lui de candidat:

  • Informarea studenților înainte de ședințe despre subiectele care ating domenii de interes general în rândul acestora.
  • Anunțarea constantă și publică despre deciziile luate în cadrul Consiliului Facultății și Senatul Universității
  • Consultarea și colaborarea continuă cu reprezentanții de an.
  • Comunicare pe grupurile de socializare.
  • Promovarea funcției de senator și aducerea la cunoștință studenților de faptul că pot apela oricând și la altcineva în afară de reprezentantul de an.
  • Colaborare cu organizațiile studențești, pentru că acestea lucrează în mod direct și implicat cu studenții; atât cu ELSA cât și cu organizațiile generaliste.
  • Facilitarea comunicării studenților cu cadrele didactice.

Dacă sunteți studenți la UBB sau aveți prieteni/neamuri pe-acolo, mergeți pe mâna și votați-l pe Alex. E foarte isteț, foarte ambițios și foarte serios.

alex-dima

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu