Andrei Palatkas

Mă amuză cum TVdece-ii sau Oltea îl laudă pe Palatkas. TVdece-ii zic că-i talentant, Oltea zice că-i visător. Desigur, ei nu-l cunosc de atât de multă vreme, cum îl cunosc eu.

Andrei e, înainte de toate, un ciudat. Un super ciudat – și să nu mă contraziceți înainte să faceți un drum Cluj – București și înapoi cu el în mașină. Sau înainte să vorbiți cu el despre extratereștrii sau despre cei care conduc, de fapt, lumea.

Ca orice alt ciudat, Andrei are idei. Unele stupide, altele senzaționale. Una dintre ideile lui senzaționale e asta cu timescape-ul

Andrei ar vrea s-o facă la nivel național – Timescape România. Dar are nevoie de sponsori. E o idee care, din câte știu eu, nu s-a mai făcut în România. Dacă vreți să-l ajutați, aici găsiți datele lui de contact. Sau pe pagina lui de facebook, sau pe twitter.

Repet, e o idee care nu s-a mai făcut în România. Dacă lucrați în vreo agenție/companie, gândiți-vă că vă puteți asocia unui proiect senzațional, făcut de un om care, talentat sau nu, pune pe picioare o idee foarte faină.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Pingback: Să mai susținem și oamenii talentați | TVdece

  2. Pingback: O viaÅ£ă, o Å£igară, talent, un text bun ÅŸi 40 de zile prin România | Viva la Remallucion!

  3. richie   •  

    Imi pare o idee foarte misto si ma bucur ca vreti sa-l ajutati pe omul asta dar poate ar fi indicat o abordare mai agresiva, direct cu potentialii parteneri.. Si tu, si TVdece si Titza cred ca aveti destule contacte..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu