Alexandra și momentul de geniu

Pentru cine are ghinionul să nu cunoască, Alexandra face parte din echipa Deșteptarea la Europa FM. Și din postura de ascultător dubios de fidel, de ani de zile (Vlad poate confirma!), vă spun cu adevărat că diminețile când nu e ea, pentru că are concediu, examene sau alte chestii omenești pe cap sunt mai triste. Ca o urmare firească și logică a acestui fapt, diminețile în care e la radio și ne spune de vreme și de drumuri sunt – nu-i așa ? – mult mai vesele.

Deci da, Alexandra e bestială. Și azi a avut o sclipire de geniu, pe care am furat-o de pe wall-ul ei (cu acordul ei, firește), ca să nu se piardă în negura facebook-ului. Așadar, cu copy/paste mai jos, o întâmplare INCREDIBILĂ din viața unei tinere vedete radio!!!

____________

Ce face Gavrilă când i-a decedat şi ultimul bec din cameră din cele 3, care s-au stins din viaţă în ultimele trei săptămâni?

Merge la magazin, își cumpără leduri, ajunge acasă până să se lase noaptea, se caţără pe 2 scaune şi constată că-i mai lipsesc fix doi centimetri cât s-ajungă să-nfileteze becurile la lustră.

” Ţi-a scăpat ceva, Gavrilă: camera asta-i prea înaltă, tu cu unu’ şaijapte ai tăi şi cu scaunele astea n-o să reuşeşti neam să roteşti becurile astea ca să le faci să se aprindă. “

Numai că lui Gavrilă i s-a aprins un alt beculeţ în timp ce cugeta în vârfurile picioarelor, cocoţată pe scaune :
s-a dat jos,
a cotrobăit prin dulap,
și-a luat pantofii cu toc,
i-a încălţat,
s-a urcat înapoi pe scaune,
a strâns din glezne,
a înfiletat
şi A FĂCUT LUMINĂăăăăă !!

Who run this world ? ‪#‎girls‬

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. ady   •  

    i know the filing. too well.
    în cazul meu nu merge nici cu pantofii cu toc (în cazul în care mi-aș pierde mințile să mă sui pe tocuri pe niște chestii instabile cum sunt scaunele).

  2. Leo   •  

    funny gavrilă :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu