Advertising Show

Intre 20 si 23 septembrie Complexul ExpoziÅ£ional ROMEXPO din Bucuresti va fi gazda celui mai mare eveniment adresat industriei de productie publicitara din Romania – targul ADVERTISING SHOW. Saptamana Clujeana este partener media al acestui eveniment.

Au confirmat participarea peste 150 de firme specializate in imprimare digitala (echipamente si servicii), materiale si accesorii, semnalistica indoor si outdoor, serigrafie, tampografie, gravura, materiale promoţionale, case de productie audio-video, echipamente fotografice, fotografie publicitara, papetarie-birotica etc.

Iata care sunt doar cateva dintre noutatile ce vor fi prezentate la editia din acest an: solutii integrate de expunere sau de tiparire pe materiale textile; monitoare holografice tridimensionale; mobilier personalizat; colectie de display-uri cu sustentatie magnetica; aplicatii termotransferabile cu perle sau pietre svarowski; trofee din cristal sau acryl cu design nou si personalizare prin tehnologie laser 3D si 2D; colectii de produse de lux din clasa business si altele.

Mai multe detalii puteti gasi aici

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu