Încă 4

adică încă 4 vești pe scurt și gata 🙂

1. Adi Hădean a scris o carte pe care v-o recomand călduros. Mai ales că sunt doar 498 de exemplare. Mă rog, atâtea au fost inițial, se vinde, așa că grăbiți-vă 🙂 Cartea se numește “Rețete pentru un Crăciun în familie”, detalii găsiți aici.

2. Duminică, la București, are loc a treia ediție de Blog’N’Roll, o seară de karaoke alături de cei mai tari bloggeri din România, dar și de Jukebox, Mandinga, Ruby, What’s Up, Mamasita, Voltaj. Evenimentul e pus la cale de Costin și de Cat Music. Intrarea e liberă, pe bază de comentariu – detalii aici.

3. Back to Cluj – chiar azi (dar și mâine), la Casa TIFF se întâmplă Târgușorul Casei – târg de bunătăți ardelenești, cârnați și prăjituri de casă, la care mă duc imediat după ce termin articolul ăsta 🙂 Detalii aici

4. Săptămâna viitoare, pe 13, tot la Casa TIFF are loc PRIMA conferință despre Instagram din România – Instagramology. E pusă la cale de Robi Olandezul, detalii aici.

În rest, pentru clujeni mai spun doar atât – pe de-o parte, WWW Party is coming to town. Și nu uitați să mergeți mâine să votați. Cu Liviu, dacă stați în Colegiul 1 😀

Andrei Crivăț

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu