#clujcitybreak

Mie mi-e foarte drag Clujul. Aș vrea ca toți oamenii să vină să-l viziteze, să-l cunoască și să-l îndrăgească – motiv pentru care îmi invit prietenii la Cluj-Napoca de câte ori am ocazia.

Pe de altă parte, am fost mereu un fan al seriei de evenimente #prinorasulmeu, serie inițiată de Corina în 2010 – mi s-a părut mereu un mod inedit de-a promova online istoria și frumusețea unui oraș, invitând oamenii să-l viziteze… offline, cum ar veni.

Din aceste motive, alături de Răzvan și Alina și de Primăria Cluj-Napoca, organizăm anul ăsta, între 1 și 4 august, prima ediție de #clujcitybreak.

Asta înseamnă, în esență, că i-am invitat la Cluj pe Andreea, Corina, Ligia, Oltea, Andrei, Cetin, Ivo, Ovidiu Eftimie, Ovidiu Sîrb și Vali să vină, câteva zile, la noi în oraș. Profităm de faptul că în perioada asta se desfășoară și prima ediție de Colours of Cluj, dar și de faptul că orașul se pregătește pentru 2015, când va fi Capitală Europeană a Tineretului.

De-a lungul celor 3 zile în care ne vom bucura de oaspeții noștri, vom avea câteva evenimente. Astfel, vineri, de la ora 10.00, la Casa TIFF, vom avea o discuție informală despre brandingul orașului, despre Cluj – Capitală a Tineretului, despre competiția privind Capitala Culturală 2021. Vor participa nume cunoscute din industria brandingului, reprezentanți ai Primăriei, ai proiectului Cluj2015 și ai Asociației “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană” . Sâmbătă dimineață, la ora 10.00, vom avea un mic tur ghidat al centrului orașului. Tot sâmbătă, vom merge în vizită la Aegon și la Turneul de Tenis organizat de Aegon și Winners Club. Iar pe parcurs vom participa și la manifestările de la Colours of Cluj.

Și vom petrece intens 🙂

De asemenea, invităm bloggerii clujeni să ni se alăture, îi așteptăm cu drag.

Iar dacă nu sunteți în zonă, ne puteți urmări pe twitter, facebook și instagram, după hashtag-ul #clujcitybreak

Ăsta e afișul evenimentului nostru. Pentru el îi mulțumim tare mult Oanei.

 

afis clujcitybreak

 

#clujcitybreak este un eveniment Prin Transilvania și TVdece, realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, Cluj2015 și Colours of Cluj. Parteneri: Ursus, Cosmote, Aegon România, Danone, Casa TIFF

Andrei Crivăț

8 Comments

  1. Robintel   •  

    Am un talent deosebit în a rata astfel de evenimente. Voi lipsi din oraș fix în perioada aceasta. 🙁

    • Andrei Crivat   •     Author

      de cea mai înaltă speță!

  2. Pingback: #clujcitybreak « Ivo Bobal

  3. Pingback: panfi.ro » Ce e ÅŸi cu #ClujCityBreak ăsta?

  4. Pingback: O premieră la #clujcitybreak | Andrei Crivăț

  5. Pingback: #clujcitybreak | Bogdan Branzas

  6. Pingback: ”Eu nu mă cert, pentru că n-am timp să mă împac!” |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu