Am votat mașini

Automarket a pornit Autovot 2012. Detalii găsiți aici. Anul acesta, concursul are și o latură mai specială – Mașina Bloggerilor.

Pe scurt, Automarket vă invită să votați Mașina Anului, în două secțiuni: mașini accesibile și mașini premium. Mai jos sunt voturile mele.

Autovot 2012
Am votat cele mai tari maÅŸini
lansate în România în 2011


MaÅŸini accesibile
car
Locul 3: Jeep Compass
MaÅŸini premium
car
Locul 1: Audi A6


Votează ÅŸi tuMai multe detalii pe Automarket

Și niste explicații:

Citroen C4/DS4 – am văzut un DS4 la Cabral. Vreo 10 minute m-am învârtit pe lângă el. Arată… nervos, mi-ar plăcea să fac o plimbare în diagonala țării cu ea. 🙂
Hyundai Veloster – pentru că e o mașină atipică. Are 2 uși pe-o parte și una singură pe cealaltă parte. E ciudățică rău de tot, dar tocmai asta îmi place la ea.
Jeep Compass – pentru că am avut-o, am condus-o printr-un sfert de Europă și am iubit-o tare mult. E o mașină care nu m-a dezamăgit niciodată, deși am trecut cu ea prin niște munți grei. E o mașină care m-a uns pe suflet.

Audi A6 – A6, A7 și A8 sunt mașini după care mereu întorc capul. Am codus A6 și A8, am fost plimbat cu A7. Sunt mașini de domni. Sunt mașini de cunoscători.
Range Rover Evoque – dacă ar fi un pic mai mare, ar fi categoric următoarea mea mașină. Așa, însă.. rămâne o mașină faină 🙂
Camaro – am mers de mai multe ori cu un Shelby GT 500. De-atunci, American Muscle e, pentru mine, un fel de nivelul următor, la care sper să ajung cât mai curând 🙂

Zic să votați și voi. Aplicația de Facebook e aici și sunt premii mari 🙂

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Pingback: Bloggerii care au votat până acum în Autovot 2012 sunt… | yakaz auto service craiova

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 23-29 ianuarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu