Legendarul Savin

În plină vervă post-alegeri, toată lumea vorbește de Boc, Johannis, Mazăre etc, primari care au luat din primul tur primăriile orașelor lor, unii cu scoruri foarte mari. Dar n-am auzit pe nimeni să vorbească despre Emanoil Savin, primarul din Bușteni, care tocmai își începe al doilea mandat cu 70% din voturile concitadinilor săi.

Savin e un personaj fascinant. Sărim în mare viteză peste faptul că are în organizația locală 1.700 de oameni, ceea ce probabil face ca PD-L Bușteni să fie organizația cu cel mai mare număr de membri pe cap de locuitor din România (a oricărui partid). Și ajungem la omul Savin, un tip super fain, prietenos, de viață, mare amator (și cântăreț) de muzică populară. Mai jos performează alături de nașu’ Victor, care de altfel ne-a și făcut cunoștință cu el. (clipul are un mic defect de sonor pe la mijloc, da’ își revine spre sfârșit)

În plus, omul mai are o calitate care mie, în mod special, mi l-a făcut extrem de simpatic: e posesorul celei mai apetisante pivnițe pe care am văzut-o în România. Care pivniță (la subsolul hotelului Alexandros, proprietatea familiei lui) cuprinde cam așa: o colecție de vinuri, o colecție de murături, o colecție de brânzeturi nobile și o colecție de produse de vânat, obținute din animale vânate chiar de el. Asta din cauză că Savin e mare consumator de alimente naturale, nealterate de e-uri, conservanți și alte bazaconii. Preferă produsele producție proprie.

p4290067.JPG p4290065.JPG

p4290068.JPG p4290075.JPG

Ca și concluzie, Savin e unul dintre cei mai mișto primari din țara asta, și unul dintre cei mai faini oameni pe care i-am cunoscut. Și pentru că mi-e drag și simpatic, am scris ditamai postul doar ca sa-l felicit pentru noul mandat și să-i urez sănătate și succes.

Andrei Crivăț

6 Comments

  1. Vasile   •  

    plus, mai are o calitate omul: a stiut sa dispara din fotbalul romanesc la timp. ceea ce, crede-ma, nu e deloc putin lucru

  2. Andrei Crivat   •  

    nu pot decat sa te cred, intrucat – pentru ca nu ma pricep la sportu’ asta – n-am auzit de el ca fotbalist. da’ stiu ca a jucat la sinaia. 🙂

  3. Pingback: Fur, da’ măcar am tupeu at Jurnal de noapte

  4. lola   •  

    mare afacerist , binenteles cu spate politic altfel nu se poate, e smecher si tare in papagal in rest nu stie nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu