Muvix

MPI a lansat ieri muvix.ro, un serviciu prin care poți vedea, contra cost, filme. Până acum, sunt 30 de filme, urmează să mai fie băgate în ianuarie și apoi adăugate lunar, din ce zice Orlando.

Vorbeam cu Cetin, cu ceva vreme în urmă, că eu aș fi dispus să plătesc pentru content de calitate. Mai exact, aș fi dispus să plătesc o oarecare sumă lunară ca să citesc blogurile care mă interesează, de exemplu. Evident, nu orice blog, n-aș plăti pentru orice content.
Așa cum aș fi dispus să plătesc pentru filme sau pentru muzică, dacă sunt la prețuri de bun simț. Nu sunt un fan al cinematografelor, aș prefera să văd filmul acasă la mine, în liniște. Aș plăti pentru a-l vedea la calitate bună, nu după 10 ani de la apariție, în loc să apelez la torrente (cum am auzit că ar face unii)

Muvix e fix genul ăsta de proiect, în care plătești pentru un content la care vrei să ai acces. Ok, nu sunt cele mai noi filme, dar prefer să plătesc 1-2 euro pe film, în loc să să-l dau jos de pe net (cum am auzit că ar face unii)

Sper să văd pe Muvix și filme noi. Când zic noi, mă refer la filme proaspăt lansate. Să nu apară la 10 luni de la lansare, adică. Dar una peste alta, Muvix e un proiect la care m-am abonat 🙂

Andrei Crivăț

8 Comments

  1. Emil   •  

    Muvix in opinia mea nu va avea “succesuri”. Este scump sa platesti 10 euro pentru un film de vazut online. 1 + 2 euro mai zic dar cu 10 euro cumperi 2 bilete la un cinematograf. Asa ca prefer sa imi mut fundul din fotoliul de acasa la cinema.

    • Andrei Crivat   •  

      Emil, vorba lu’ Orlando: iti dau 100 de euro daca imi arati un singur film de 10 euro pe muvix 🙂 Cel mai scump pe care l-am vazut eu e 2.97 euro. Restul sunt sub 2 euro.

  2. Dan Ciulea   •  

    si eu am auzit “că ar face unii”… fain proiect, si eu sunt dispus sa platesc 1-2 euro…
    offtopic: SARBATORI FERICITE!

  3. ioana   •  

    Stiu ca nu este locul pentru un astfel de mesaj dar va spun sincer ca incerc toate metodele care imi vin in minte pentru a da o mana de ajutor unui bebelus de doar 6 luni. S-a nascut prematur si din cauza ca a stat pre mult timp la incubator s-a ales cu o dezlipire de retina la ambii ochisori. A ajuns la o operatie in Germania si cu recuperarea de rigoare va reusi sa vada cu acest ochi (cel putin asa sustin specialistii de acolo) si ne-au dat sperante si pentru cel de-al doilea ochisor. Doar ca pentru prima operatie familia lui Sebastian a cheltuit 10.000 de euro si chiar le este imposibil sa stranga acum suma de 15.000 de euro care este necesara pentru operatia la cel de-al doilea ochisor! Daca dumneavoastra sau vreun cititor al blogului considerati ca puteti da o mana de ajutor va rog din toata inima sa nu ezitati sa o faceti! Va las datele de contact ale bunicii copilului!
    Fam. Caval: 0726/391299 galati

  4. Ingineru   •  

    Vreau ÅŸi eu să-mi exprim public dezaprobarea faÅ£ă de cei care folosesc torrente. Este total imoral.

  5. noru   •  

    Stii de ce n-o sa mearga muvix.ro ? Pentru ca , cel putin deocamdata, nu se potriveste cu mentalitatea romanului, Pentru ca nu o sa aiba filme noi, de calitate, la calitate, inainte de aparitia lor pe torrenti. Sper sa (nu?) ma insel, dar ma indoiesc ca muvix.ro, la un pret sub 5 euro, imi va oferi filmul Avatar la calitate DVD sau BlueRay inainte de aparitia lui pe torrente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu