Siemens Amazing Race – ediția a doua

Anul trecut mă uitam cu jind pe net la peripețiile celor care au participat la Siemens Amazing Race. Și nu pridideam să caut indicii pe net și să le las pe conturile lor sociale, în special la Bobby, care de altfel așa a și câștigat – cu ajutorul meu, desigur. (glumesc, nu asta-i ideea)

Mult, dar tare mult m-am bucurat când am aflat că se face și ediția a doua și, mai mult, că sunt invitat să particip la ea. O să fiu în echipă cu Marius Sescu (ne recunoașteți ușor, suntem cei mai urâți din mijloc). Ne numim CrivăSescu (păi nu ?)

Celelalte echipe –  Cristina Chipurici şi Cristina BazavanDan Dragomir şi Răzvan Pascu, Alex Negrea și Adrian CiubotaruRăzvan Baciu şi Alex Mazilu. Toți se laudă că vor câștiga. Ce să zic, așa să fie 🙂

În orice caz, vom avea nevoie de ajutorul vostru pe facebook și twitter începând din 10 mai, când începe traseul (1.500 km, 13 orașe, nu-i de joacă) până pe 16 mai, când se încheie. Așa că vă rog de-acum să fiți cu ochii pe noi și să ne ajutați, iar noi vă vom premia.

Siemens Race este un proiect Siemens România, realizat în colaborare cu agenția de Relații Publice Pi2 PR. Prima ediție a proiectului Siemens Race a fost premiată cu Silver Award for Excellence la Categoria “Comunicarea Proiectelor de Mediu” în cadrul competiției Romanian PR Award 2011.

Andrei Crivăț

8 Comments

  • Andrei Crivat   •     Author

   Doamne-ajuta, colegu’ – si-un week-end cat mai placut, daca se poate.

 1. razvanbb   •  

  Bai! Bobby a castigat cu ajutorul meu! Am fost soferul lui! :))

  • Andrei Crivat   •     Author

   bineeeee – rectific: VOI ati castigat cu ajutorul meu 🙂

 2. Pingback: Campaniile saptamanii 9-15 aprilie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

 3. Pingback: Oameni frumosi pe care i-am cunoscut in Siemens Race - imagini | RazvanPascu.ro - Blog despre Afaceri si Calatorii

 4. Pingback: Siemens Race, cea mai bună campanie - andreicrivat.ro blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu